Uz pannas sarīvēju jēlus kartupeļus, lieku virsū jebkuru pildījumu, sanāk garšīga “pica” bez miltiem

Kartupeļu “pica” uz pannas. Recepte vienkārša, pildījumu var pagatavot pēc savas gaumes, tas var būt dārzenis vai gaļa. Ja vēlas, papildus kartupeļiem un olām pamatnei var pievienot 1 ēd.k. l. skāba krējuma, milti. Es parādu jums vienkāršāko recepti, izmantojot sastāvdaļas, kas visbiežāk ir pa rokai.

Sastāvdaļas:

Kartupeļi 5-6 gab. (ar to pietiek pannai ar diametru 26 cm.)
Olas 2 gab.
Sāls (pēc garšas)
Pildījums (pēc jūsu gaumes)

Kartupeļus nomizojam, jau nomizoto kartupeļu kopējais svars ir aptuveni 500 g, pamatne aptuveni 1,5 cm bieza, kartupeļu daudzumu pēc vēlēšanās var samazināt.

Kartupeļus sarīvējam uz rupjās rīves, es nespiežu šķidrumu, uzreiz pievienoju sāli pēc garšas, un pēc vēlēšanās pievienoju iecienītākās garšvielas.

Pievienojiet 2 olas un labi samaisiet.

Pannā uzkarsējiet nedaudz augu eļļas, izmantojiet pannu kā ceļvedi. Sarīvētos kartupeļus lieku pannā.

Uzmanīgi izlīdzinu, veidojot vienmērīgu pamatni, cep uz mazas uguns, man ir režīms (2 no 12) zem slēgta vāka 10 minūtes.

Lasi vēl: Sajauc šīs 2 sastāvdaļas un ielej podā. Pagaidiet 30 minūtes, efekts pārsniegs visas jūsu cerības!

Apakšdaļai jābūt brūnai.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment